Werkplaats

Bij Autobedrijf van Duren verzorgen wij graag het onderhoud, APK en reparatie van uw auto, ongeacht welk merk. Daarnaast beschikken wij over een banden-, airco- en remmenservice en kunt u bij ons terecht voor schadeherstel.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. U ontvangt van ons altijd een eerlijk advies en reparaties gebeuren altijd in overleg. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Tevens is er bij onderhoud vervangend vervoer beschikbaar en beschikken wij over een haal- en brengservice in de omgeving van Odiliapeel.

Wij zijn het adres voor:

  • APK
  • Bandenwissel + bandenopslag
  • Aircoservice
  • Schadeherstel
  • Ruitvervanging
  • Storingsdiagnose
  • Onderhoudsbeurt
werkplaats.jpg

Onderhoud en reparatie

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplichte APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Direct een afspraak maken voor het onderhoud van uw auto? Klik dan hier.

Schadeafwikkeling

Heeft uw auto een kras of een deuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u met het invullen van het schadeformulier, houden we contact met de schade-expert en de verzekeringsmaatschappij.

Heeft u een sterretje of kras in uw ruit? Wij repareren of vervangen zonder problemen uw autoruit.

Garantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.

werkplaats 2.jpg